Construirea celei mai talentate echipe

Angajarea unui nou membru

Recrutarea și angajarea unui nou membru al echipei ar trebui să se concentreze pe talentul lor clinic și non-clinic. Acest lucru trebuie făcut bine de la început, pentru a eficientiza timpul și a nu pierde bani.

Încă din primele etape ale căutării tale până la nivelul procesului de angajare, echipa noastră îți va ghida eforturile și te va învăța ce să căutați pentru a te potrivi nevoilor specifice. Te vom ajuta să îți găsești cea mai talentată echipă care să funcționeze la cel mai înalt nivel.

Concedierea unui membru al echipei

Nu păstra angajații mai mult decât este necesar. Dacă cineva nu se îmbunătățește după primul avertisment atunci nu este loc de discuție, este mai bine să taie legăturile mai devreme decât mai târziu.

Să ne înțelegem, nu este ceva drăguț să concediezi un angajat, este o conversație uneori penibilă și poate te gândești că cineva va pierde veniturile până când va găsi din nou un loc de muncă. Dar, depășind acest moment, trebuie să te simți și bine, tocmai ai făcut un lucru pozitiv pentru clinica ta.

Cred că ar trebui să le oferi oamenilor o șansă să înțeleagă cultura pe care ai creat-o, viziunea ta. Găsește modalități ferme, dar politicoase de a discuta despre cum ai dorit ca persoana în cauză să se schimbe, ce face greșit, spune-i cum să facă, arată-i. În general, poți învăța un om partea tehnică a unui loc de muncă, dar nu îl poți învăța cum să aibă pasiunea pentru ce ai creat tu, în definitiv este al tău. Mai jos la recomandări ai și un articol despre motivarea personalului tău, câteva sfaturi.

concedierea unui angajat smartdoctor

Îndrumare de la început până la final

Folosind experiența noastră în angajarea personalului, îți vom economisi timp și bani. În calitate de partener cu experiență în managementul clinicilor, te vom ajuta:

  • Să identifici talentul de care ai nevoie pentru clinica ta
  • Să dezvolți tehnici de interviu pentru a afla mai multe despre candidații tăi
  • Să înveți să citești un CV pentru a prezice un comportament viitor
  • Să implici echipa în procesul de angajare

Cine are nevoie de această soluție?

Clinica ta va beneficia de experiența noastră privind personalul și protocoalele în cazul în care:

  • Cauți să îți extinzi echipa
  • Ți-a lipsit încrederea într-o angajare anterioară
  • Îți dorești oameni foarte talentați în fiecare poziție
  • Ai nevoie de ajutor pentru elaborarea protocoalelor din clinică
  • Trebuie să îți actualizezi protocoalele clinicii

Îți recomand să citești și articolele de mai jos: