Analiză, protocol, consultanță egal profit

Ai tot încercat să-ți crești veniturile, dar întotdeauna apar alte cheltuieli și altele și tot așa, de parcă nu se mai termină. Crezi că este un drum fără sfârșit? Te înteleg perfect, însă se poate rezolva, ușor dar sigur.

Îți trebuie un protocol, îți trebuie o analiză, iți trebuie un consultant să-ți spună în clinica ta ce poți face. Pentru că, să fim realiști, chiar dacă citești rândurile de mai jos și aplici câteva din sfaturi poate nu se potrivesc în clinica ta, poate nu merg, poate nu ai problemele de mai jos. Dar doar cu poate poate nu rezolvi nimic.

Dacă nu mă crezi, sună-ne să venim pentru o analiză și poți decide apoi dacă ai tu dreptate sau eu.

smartdoctor-cresterea-veniturilor

Îți prezint mai jos 4 moduri prin care îți vei crește încasările:

1. Nu lăsa goluri în program. Dacă nu lucrezi o oră – două pe zi cheltuielile vor crește iar profitul va scădea. Ai nevoie de coordonare atunci când vine vorba de anulări. Dacă ți se anulează cineva în aceeași zi trebuie să știi pe cine suni să vină în acel loc.

2. Programează-ți pacienții la mentenanțe periodice, chiar dacă sunt peste câteva luni. Este bine ca pacientul să știe că trebuie să vină periodic și în plus nu le mai spune că vin la „curățare”, termentul corect este igienizare profesională. Trebuie să crezi în tratamentul pe care-l oferi, astfel vor face și pacienții tăi. Nu uita, tu promovezi vindecarea și prevenția bolii parodontale.

3. Promovează-ți serviciile bine. Nu mai sunt vremurile de odinioară în care existau 2-3 clinici și dacă aveai o ofertă toți pacienții veneau la tine, acum lupta e acerbă. Trebuie să atragi și să păstrezi pacienții. Setează un buget pe lună pentru asta și lasă experții să te ajute – adică pe noi 🙂

4. Întotdeauna elaborează-le pacienților un plan de tratament și financiar, chiar dacă sunt doar 2-3 tratamente de făcut. Vor vedea transparența și vor avea încredere că nu ai prețuri ascunse. Ține cont de planul de tratament, odată elaborat. În cazuri excepționale informează pacientul despre ce schimbări se produc în planul lui înainte de a începe ceva, chiar dacă ceea ce trebuie să faci este corect și nu se poate altfel.

Îți recomand să citești și articolele de mai jos: