Plan de parodontologie și mentenanță

Întotdeauna este dificil ca pacient să înțelegi de ce ești afectat de o afecțiune inflamatorie multifactorială precum parodontita. Este dificil să înțelegi și să reții în ce stadiu este afectarea, ce schimbări trebuie să faci și ce ai de făcut acasă.

Stabilirea unui program de parodontologie și mentenanță în clinica ta este un mod eficient de a îmbunătăți sănătatea pacienților tăi și de a crește încasările.

De asemenea pentru ca pacienții să accepte planul de tratament parodontal, ei trebuie să înțeleagă care este stadiul în care se află și riscul la care se expun fără tratament. 

Pentru a putea comunica eficient și pentru ca pacienții să înțeleagă mai bine că se expun unui risc de evoluție a bolii parodontale am creat acest sistem de conștientizare al pacientului, adaptat după evaluarea dezvoltată de Prof. Leonardo Trombelli și echipa sa din cadrul departamentului de Parodontologie a Universității din Ferrara.

Venim în ajutorul tău cu acest sistem pe care îl putem adapta nevoilor tale din cabinetul dentar, așa cum îți dorești tu. El conține manualul pentru calcularea riscului parodontal și pliantele pentru pacienți cu expunerea riscului parodontal cât și recomandările post terapie.

În plus te putem ajuta să dezvolți un program de parodontologie și mentenanță care va crește satisfacția și retenția pacienților tăi. Adică vei menține pacientul sub control parodontal, vei depista din timp alte afecțiuni și vei îmbunătăți stărea lor de sănătate.

Ce oferim în planul PerioDoc:

  • Implementarea unui program de parodontologie și mentenanță complet și instruirea medicilor
  • Personalizarea programului în funcție de pacienți și de clinica ta
  • Punerea la dispoziție de flyere personalizate pentru pacienți cu instrucțiuni post-intervenții
  • Îmbunătățirea stării orale de sănătate a pacienților tăi
  • Prevenirea bolii parodontale
  • Creșterea profitului clinicii
  • Pacienți mulțumiți și fericiți ce îți recomandă clinica

Când ai nevoie de noi ne poți contacta aici.

Dacă ai nevoie de informații despre alte planuri, le găsești mai jos: