Hai să recunoaștem – lupta este reală.

În ultimii ani, stomatologia noastră s-a schimbat dramatic.

Cotele sunt stivuite împotriva noastră, deoarece toți ne confruntăm cu provocări uriașe precum:

  • Este o profesie cu un mare stres. Un studiu recent a arătat că aproape jumătate dintre medicii stomatologi spun că se simt frecvent anxioși sau epuizați emoțional.
  • Grijile financiare sunt reale. Toți medicii iși doresc un cabinet modern, performant, de ultimă tehnologie, însă nu de fiecare dată reușesc să-și îndeplinească dorințele.
  • La facultate nu te învață dificultățile conducerii unui cabinet. Concluzia este că suntem complet nepregătiți pentru activitatea de a conduce o practică dentară. Și totuși, cu pregătire zero, ne asumăm o varietate amețitoare de roluri de afaceri: lider de echipă, contabil, manager de inventar, administrator de asigurări și director de marketing.

Există o soluție?

Din fericire, răspunsul este DA. (Și este mai ușor decât ai putea crede).

Am descoperit că succesul se reduce la 2 pași simpli:

  1. Primul pas. Scrieți declarația de viziune. Află exact ce dorești să faci și pe cine dorești să atragi în cabinet. Scrie în declarație și o viziune practic imposibilă de îndeplinit, pentru că astfel după ce vei efectua celelalte viziuni să rămâi cu una la care să aspiri.
  2. Pasul doi. Implementarea sistemelor. Implementează sisteme simple și directe pentru a-ți transforma viziunea într-o realitate.

tailordoc personalizat smartdoctor
plan periodoc smartdoctor
plan perio plus smartdoctor
babydoc smartdoctor